No niestety nowe wersje samochodow Skoda sa po prostu brzydsze od poprzednikow. Kupowalismy z moja zona 2 miesiace temu samochod dla niej. Zawiozlem ja do Skody, bo chcialem zeby zobaczyla Fabie. Od razu wyszla z salonu. Pojechalismy do Fiata i kupilismy Bravo sport 1,4 T-jet
Skoda Octavia face-lifting - pierwsze zdjęcia i informacje
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez twinDomyslam sie ze wieloczesciowosc zderzaka przedniego jest zwiazana z ta czarna nielakierowana czescia od spodu ?
[ Dodano: Pią 03 Paź, 08 22:29 ]
Zamieszczone przez alias27Zawiozlem ja do Skody, bo chcialem zeby zobaczyla Fabie. Od razu wyszla z salonu. Pojechalismy do Fiata i kupilismy Bravo sport 1,4 T-jetsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
shado : uchwyty oczywiscie tez wazne
Ciekawia mnie tez te nowe akcesoria np uchwyt do roweru na tylni zderzak.
Czy to jest montowane do haka ? czy tez Octa FL ma taki patent jak nowa Corsa ?
[ Dodano: Sob 04 Paź, 08 01:41 ]
Pierwsza reklama .... : http://pl.youtube.com/watch?v=6jLj0T0S5t8
IMO tutaj zdecydowanie nowa reklama przegrywa z reklama poprzedniej wersji
Komentarz
-
-
Autor się wysilił :? http://www.autokrata.pl/lod/4833/sko..._nowej_szacie/O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiterNZCo do rynku to myślę, że popularność będzie równie wysoka jak przed FL.
Inna kwestia jest czy bym kupil teraz O2 po liftingu. Pewnie tak bo nie jestem sklonny wydac wiekszych pieniedzy na samochod niz wydalem a odpowiednika scouta w tej cenie nie widze.Octavia scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruAutor się wysilił :? http://www.autokrata.pl/lod/4833/sko..._nowej_szacie/
i to zdanie z końca 'artykułu':
Zamożniejsi emeryci już ustawiają się w kolejce.
od zaraz
a (nieco) bardziej w temacie:
poniżej również jedna z paryskich premier - też zalatuje 'koreańczykiem' ?
chyba trochę podobne ?THE NEW SKODA OCTAVIA.
AVAILABLE WITH 2 ZONE AIR-CONDITIONING
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gianniWłaśnie ktoś, coś? Wydaje mi się, że czytałem o wersji sportline w nowej octavii, to mogłaby być ciekawa opcja.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Co do cen to moim zdaniem bedzie drogo i nie bedzie zadnych promocji
Wariant pesymistyczny zwiazany z recesja zaklada dalszy spadek sprzedazy bo Kowalskiego nie bedzie juz stac na splate kredytu albo go po prostu nie dostanie. Prognozuje wzrost zainteresowania wersja Tour ktora ogoloci sie ze wszystkich zbednych dodatkow - wtedy bedzie tansza od Logana i aut marki Tata
PS
Myslicie ze bedzie tak zle ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez twinCo do cen to moim zdaniem bedzie drogo i nie bedzie zadnych promocji
Zamieszczone przez twinPrognozuje wzrost zainteresowania wersja Tour ktora ogoloci sie ze wszystkich zbednych dodatkow - wtedy bedzie tansza od Logana i aut marki Tata
PSMyslicie ze bedzie tak zle ?
Ongiś Nissan strzelił sobie w kolano sprzedając słabo wyposażone wersje.
Może i VW Jetta nie jest żadną rewelacją ale jeżeli Skoda O II FL nie będzie miała porównywalnych lub niższych cen to zaczęłyby się schody w dół. A Czesi przecież dążą do wzrostu sprzedaży. Poza tym nawet w przypadku Superba już pojawiły się pierwsze rabaty a to nowe auto i do końca roku kawałek czasu.
Komentarz
-
-
ViRuE, www.skoda.de ale mówię nie jestem pewien czy są teraz takie pakiety , ale widziałem już że ludzie kupowali coś w stylu RS-lineByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Bylem dzis u dealera. Ogladnalem moja slicznotke ( jutro odbior )
Zagadalem tez o wersje FL. Polityka Skody jest bardzo dziwna jak sam przyznal sprzedawca z ktorym rozmawialem. Nie maja zadnych informacji odnosnie wersji FL, zadnych materialow reklamowych , zadnych list wyposazenia i zadnych cennikow.
Sytuacja tym bardziej dziwna ze zeszly piatek byl ostatnim dniem w ktorym mozna bylo zamowic wersje produkcyjna sprzed liftingu ... Krotko mowiac przychodzi klient od tygodnia i chce kupic O2 FL i nie moze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez twinKrotko mowiac przychodzi klient od tygodnia i chce kupic O2 FL i nie moze.Octavia RS TDI in Race Blue 205KM/443Nm by Tune-up
H&R springs |OZ Crono HT wheels | EBC brakes on.
Komentarz
-
-
nie śledzę w tej chwili rynku cenowego na nowe samochody ale wydaje mi się że O2 nie jest jakoś szczególnie atrakcyjna cenowo w porównaniu di innych sporych aut :?: , chodzi mi o samochody z lepszym wyposażeniem za które w skodzie trzeba dopłacić...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Bylem na salonie w Paryzu,zobaczylem Octavke i jestem pod wrazeniem!Wierzcie mi ze zdjecia nieodzwierciedlaja jej uroku!Byla naprawde gwiazda salonu,wzbudzala niesamowite zainteresowanie!Ale poczekamy na opinie innych,ale dla mnie zmiany wyszly tylko na plus!
P.S Fotki po powrocie do Polski,czyli juz w niedziele!
Komentarz
-
Komentarz